Amsterdam Verzamelt - Bijzondere verzamelingen en levensverhalen van 11 Amsterdammers

Het nieuwe boek van Ansje Visser uit Amsterdam is verschenen. Op vrijdag 14 mei is het nieuwe boek 'Amsterdam Verzamelt - Bijzondere verzamelingen en levensverhalen van 11 Amsterdammers' van Ansje Visser verschenen. Deze verhalenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Waarom verzamelen mensen? Is verzamelen meer dan alleen interesse in voorwerpen en welke invloed heeft de hobby op het leven van de Amsterdamse verzamelaars in het boek? Hun verzamelingen komen voort uit hun interesses of levenservaringen. Een verzameling vertelt veel over de persoon. Zijn er overeenkomsten tussen verzamelaars? Wat is er zo leuk aan verzamelen en wat brengt het de verzamelaars? Is verzamelen iets van de westerse cultuur? Alle verzamelaars in het boek geven aan dat ze gelukkig worden van het verzamelen: kijken naar hun spullen, de sport om voor een prikkie een nieuw item op de kop te kunnen tikken, je verzameling zien groeien. Naast hun verzamelingen vertellen zij ook over hun bijzondere levensverhalen.

Informatie:

Amsterdam Verzamelt

Ansje Visser

ISBN 978-94-643-1361-1

Uitgeverij Boekscout: www.boekscout.nl

Te bestellen via webshop Boekscout, bol.com of lokale boekhandel (Linnaeus boekhandel).

18.50 inclusief verzendkosten

Webwinkel Boekscout.nl: Ansje Visser - Amsterdam Verzamelt - Bijzondere verzamelingen en levensverhalen van 11 Amsterdammers

2021